Blog

About time…

//Norsk versjon lenger ned//

When I made this blog, which I haven’t updated before now, I was planning to let this be a blog written in Norwegian since that’s my first language. But then I couldn’t decide… It’s so much easier for me, but somehow I think in English when I wanna write a blog post. So maybe I’ll do both? Norwegian AND English? I have to apologize for my English though, I’ve never been good at it. I’ll try, I’ll do my best, but the content may not be exact the same in both languages just so you know. I’ll write about the same, but maybe not in the same way.

So… it’s been awhile since I made this blog and it’s about time to write my first post. I was thinking of how to start, but hey, I’m already doing this!

I made this blog where I can share my ups and downs, tell stories, share experiences and about travels. It’s about my journey – my life!

The blog will be updated at irregular intervals, but I hope some will find it interesting to follow me!

***********

På tide…

Når jeg opprettet denne bloggen hadde jeg for meg at jeg skulle skrive på Norsk da det er mye lettere å finne ordene. Men så av en eller annen grunn tenker jeg på engelsk når jeg skal skrive. Så da ble det litt sånn «hvorfor ikke begge?» Jeg skal skrive om det samme, men selve innholdet blir nok ikke eksakt det samme.

Det begynner å bli en liten stund siden jeg opprettet bloggen, og det er kanskje på tide og få skrevet et innlegg? Men hvor begynner man?

Jeg opprettet denne bloggen mest for å kunne skrive ned og dele opp-og nedturer, opplevelser, reiser – ja, egentlig alt mellom himmel og jord, om min hverdag og mitt liv.

Jeg vet ikke om noen har interesse av å lese det jeg skriver, men om ikke så gjør jeg dette for min egen del. Det er jo sånn at man noen ganger bare har lyst til å notere noe som har skjedd, eller ikke skjedd for den saks skyld.

Bloggen vil bli oppdatert med ujevne mellomrom, så er du interessert: følg med!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s